Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΟΘΕΝ... !!!!

Το πόθεν;;; των σωτήρων του έθνους δεν μπορείτε να το πληροφορηθείτε απ' τη "φωλιά" τους γιατί.... μπλόκαρε το σύστημα!!!!!!!!!!!! Μιλάμε φυσικά για το ...πόθεν;; μόνο του 2009... Τα επόμενα ....Πόθεν;;;  δεν πρόλαβαν ακόμα, οι δεκαπλάσιοι του κανονικού υπάλληλοι της Βο(υ)λής, και οι ακριβοπληρωμένες με τον ιδρώτα μας αρμόδιες;;; επιτροπές και ορκωτοί λογιστές να τα ..... επεξεργαστούν!!! Αν προλάβαιναν, να είστε βέβαιοι πως θα τα.....  έδιναν σίγουρα στη δημοσιότητα.... Αν δεν έχετε δουλειά να κάνετε και θέλετε, οπωσδήποτε, να  ανεβάσετε την πίεσή σας και να διακινδυνέψετε το εγκεφαλικό επεισόδιο μπορείτε να επισκεφθείτε, ενδεικτικά, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Σας συνιστώ στις επερχόμενες εκλογές να τους ξαναψηφίσετε για τρεις λόγους: 1. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει η χώρα.... ακυβέρνητη!!!!!!!!! 2. Υπάρχει σοβαρός, επίσης, κίνδυνος να επωφεληθεί από δικό σας λάθος κάποιο άλλο μαντρί, αντίπαλος του μαντριού που μέχρι τώρα υποστηρίζατε.!!! Και.. 3. Το κυριότερο όλων, αν δεν ξαναεκλεγούν θα υποστούν τρομερή οικονομική ζημιά και θα αντιμετωπίσουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης..... Κρίμα, μεγάλο κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα... Αμαρτία..
Υ.Γ. Μετά από τιτάνιες προσπάθειες των "αρμόδιων", που ανέφερα παραπάνω, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα "Πόθεν;;;" του 2010!!!!! Τρομερή ταχύτητα... Αν ήταν να κατασχέσουν κανένα σπίτι όμως;;;; Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά για να πιείτε ευχάριστα το καφεδάκι σας κολυμπώντας στα εκατομμύρια δείτε τα "Πόθεν" των Εθνοσωτήρων για να διαπιστώσετε πόσο τους "τσάκισε" η κρίση... Ε Δ Ω

2 σχόλια: