Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Το Συνταξιοδοτικό Νομοσχέδιο Αναλυτικά


Σας παρουσιάζω το νέο Συνταξιοδοτικό Νομοσχέδιο, όπως ακριβώς έφτασε σε μένα με email απ' την μάνα του Στουρνάρα...!!!! Για ασφάλεια το διασταύρωσα με τρίγωνα, τετράγωνα και κύκλους του Κου Υπουργού...!!! Το Νομοσχέδιο αυτό είναι μια ηχηρή απάντηση σε όσους άθλιους ΔΕΝ έστειλαν βοήθεια στη μαμά και τα πεθερικά του Κου Υπουργού, που υποφέρουν απ' τις συντάξεις πείνας, που θέσπισαν, οι προηγούμενοι ανάλγητοι Υπουργοί...!!! Το Νέο Νομοσχέδιο βάζει ένα τέλος οριστικό, σκέτη ταφόπλακα να το πω;; , σε όλα τα στραβά του Συστήματος και διακρίνεται για την ανθρωπιστική του προσέγγιση, για την ευαισθησία με την οποίαν αντιμετωπίζονται οι Συνταξιούχοι και για την Δικαιοσύνη που επιτέλους αποκαθίσταται πλήρως... Ένα καταπληκτικό Νομοσχέδιο, μια απίστευτη καινοτομία (απόλυτο κενό), μια επανάσταση στο χώρο των Νομοσχεδίων...!!!!
Με την ψήφισή του συντελείται η πρώτη πραγματική επανάσταση στην ανθρωπότητα... Περιλαμβάνει μόνο τρία άρθρα... ( Ο αριθμός τρία είναι εντελώς συμπτωματικός )... Διαβάστε τα πρώτοι:
Άρθρο 1: Πενταπλασιάζονται ΟΛΕΣ οι Συντάξεις ... !!!!! Εφόσον όμως πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 3..... !!!!!
Άρθρο 2: Πλήρη Σύνταξη ( πενταπλασιασμένη ) θα παίρνουν όλοι με την συμπλήρωση και μόνο των 55 ετών, ανεξάρτητα απ' τα χρόνια εργασίας... Καμία Σύνταξη δεν θα είναι μικρότερη των 3.784,50 €... Αν μετά τον πενταπλασιασμό είναι μικρότερη, αυτόματα ο δικαιούχος θα παίρνει το ποσό που μόλις προαναφέραμε....!!!!!! Εφόσον όμως πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 3 ( Ο αριθμός τρία είναι εντελώς συμπτωματικός και δεν έχει καμία σχέση με το τρίτο το μακρύτερο, αλλά ούτε και με το 666... )
Άρθρο 3: Από την στιγμή αυτή ( της ψήφισης του Νομοσχεδίου ), η ηλικία όλων, ανεξαιρέτως, μειώνεται κατά 40 έτη... Ακόμα και των αγέννητων. Από εδώ και πέρα όλοι θα γεννιούνται -40 χρονών και θα δηλώνονται στο ληξιαρχείο 40 χρόνια μετά, αφού τότε θα μηδενίζουν τον χρονομετρητή...!!! Με την αλλαγή αυτή δεν επέρχεται ουδεμία άλλη αλλαγή στην καθημερινή ζωή των πολιτών...
Το Νομοσχέδιο αυτό ακολουθείται και από μία απλή διευκρινιστική Υπουργική Εγκύκλιο προς αποφυγήν κάθε παρερμηνείας... Σας την παρουσιάζουμε και αυτή με απλά παραδείγματα..
Υπουργική Εγκύκλιος: Από τούδε και στο εξής:  Όλοι είναι 40 χρόνια μικρότεροι..!!! Αυτό σημαίνει απλά ότι αν είσαι 65 χρονών τώρα, ξέχασέ το.. Είσαι μόνο 25 χρονών και χρειάζεται να δουλέψεις άλλα 30 χρόνια μέχρι να φτάσεις στα 55 που δικαιούσαι πλήρη, πλουσιοπάροχη σύνταξη... !!!! Αν είσαι 90 χρονών βγάλτο απ' το μυαλό σου, γιατί είσαι μόλις 50 χρονών... Σε 5 χρόνια παίρνεις σύνταξη κωλόφαρδο άτομο... Όμως θα πρέπει να επιστρέψεις πρώτα εντόκως όλα όσα πήρες ως σήμερα και να υποστείς τις συνέπειες του νόμου για παράνομη συνταξιοδότηση...Αυτό ισχύει για όλους όσους παρανόμως συνταξιοδοτήθηκαν ως τώρα με την προηγούμενη πλασματική ηλικία...!!!! Αν γεννήθηκες σήμερα, τότε είσαι -40 χρονών και θα πας Α' Δημοτικού στα 46, αλλά θα είσαι μόνο 6 αφού στα πρώτα 40 μηδενίζεις απλά τον χρονομετρητή...!!!! Απλά παραδείγματα για όλες τις περιπτώσεις θα αναρτηθούν στα πλαίσια της διαφάνειας στο διαδίκτυο αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου... Επίσης με σεβασμό στον άνθρωπο και για την προστασία του, από κάθε κατάχρηση εξουσίας, μείωση στην ηλικία επιτρέπεται μόνο μία φορά ακόμα και όχι μεγαλύτερη των 40 χρόνων... Αυτό κρίνεται απαραίτητο γιατί υπάρχουν κάποιοι αναίσθητοι που αρνούνται να πεθάνουν και ζουν περισσότερο από 100 χρόνια... Επίσης, εντελώς συμβολικά, διπλασιάζονται οι κρατήσεις υπέρ των ταμείων και μειώνονται οι μισθοί κατά 30%... Πενταπλασιάζεται όμως το Εφάρπαξ... Τελικά έναν σκασμό λεφτά θα πάρετε πάλι...!!! Εξαιρούνται αυτού του Νομοσχεδίου,για κοινωνικούς λόγους, τα αυτοδιοίκητα  και οι Ανδρομέδιοι... Το Νομοσχέδιο τίθεται σε ισχύ από την ημέρα δημοσιεύσεώς του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Υ.Γ. Αισθάνομαι μια Εθνική Υπερηφάνεια, κάτι σαν βρόγχο στο λαιμό (γιατί άραγε;;) ... Είναι μεγάλη η ευθύνη που ολόκληρος Υπουργός  και μάλιστα Αριστερός ( στο παντελόνι ) επέλεξε εμένα, μέσω της μαμάς του, για να ενημερώσω τον Ελληνικό λαό;;...!!! Αποθηκεύστε αυτό το αρχείο για να το συγκρίνετε με το Νομοσχέδιο που θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ... Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι σωθήκαμε οριστικά και αμετάκλητα...                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου