Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λουντέμης - Βάρναλης


 Γιατί δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο σ' αυτόν τον τόπο; Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε παγιδευμένοι στο μοναδικό σημείο του σύμπαντος που δεν το αγγίζει ο χρόνος; Μόνο τα εφήμερα αλλάζουν. Τα άλλα όλα, όλες οι πηγές της μιζέριας, της ρουφιανιάς, της ημιμάθειας, της λωποδυτιάς, της αθλιότητας... παραμένουν άφθαρτες, αιώνιες.
  Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Λες και όλα έγιναν τώρα. Το πνεύμα  πάντα "Κατηγορούμενος" ... Ως πότε Παλικάρια θα ζούμε στα "Σκοτάδια";;;;
  Διαβάστε, με όποια σειρά θέλετε, αυτό το αφιέρωμα - απόσπασμα, απ' την Δίκη του Μενέλαου Λουντέμη... Τα διαχρονικά καθάρματα, οι  Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος), οι πατριδοκάπηλοι ψευτοπατριώτες, που συνεργάζονταν με χαρακτηριστική άνεση με τους Γερμανούς κατακτητές όσο είχαν τη δύναμη, τους Άγγλους  και Αμερικανούς στη συνέχεια, οι λοβοτομημένοι "Ελληναράδες", μεταξύ των άλλων πατριωτών, ταλαιπώρησαν αφάνταστα και τον Μενέλαο Λουντέμη... Εκτός των εξοριών, τον έστειλαν και σε δίκη για εσχάτη προδοσία και αντεθνική δράση, εξαιτίας του βιβλίου του "Βουρκωμένες μέρες"...  Συγκλονιστικό!!!!!!!!!!
  Ο Μεσαίωνας της άγνοιας που ζούμε δεν ήρθε τώρα, ήταν συνέχεια παρόν!!! Δείτε ολόκληρο το απίθανο ιστορικό ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου