Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Δικαιοσύνη είναι και...χοντρή


Απίστευτο και όμως αληθινό...!!!!! Εκτός από τυφλή, η Δικαιοσύνη είναι και χοντρή με κυτταρίτιδα... Αυτό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι απαράδεκτο... !!!!  Όλα τα άλλα που περιγράφονται στο άρθρο ήταν γνωστά τοις πάσι... Όταν για παράδειγμα είσαι στην Υπηρεσία σου, έχεις δικαίωμα να ξεβρακωθείς αρκεί να κλείσεις την πόρτα του γραφείου σου... Δηλαδή τι φανταζόσασταν;;; Πώς παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις;;; Έτσι, εν θερμώ;;; Ξεβρακώνεσαι, ξαπλώνεις μόνος σου ή με την παρέα σου (ανάλογα με την γελοιότητα που σε δέρνει) και όταν αποκτήσεις την θερμοκρασία του περιβάλλοντος (ποτέ εν θερμώ) τσουπ βγάζεις την απόφαση... Την επιστημονική αυτή μέθοδο την ακολουθούν όλοι οι σπουδαίοι ταγοί σε όλα τα αυτοδιοίκητα.. Έτσι φτάσαμε σε τέτοια μεγάλη πνευματική, πολιτική, οικονομική και ηθική πρόοδο..
 Να, κάπως έτσι.... ΕΔΩ 
 Και φυσικά, μετά την "επιτυχία" της Δικαστικού εκ Βοσνίας, το μέτρο επεκτάθηκε επί παντός "γυμνού" και αρρωστημένου... Αυτό θα πει αστραπιαίος εκσυγχρονισμός.... Να, κάπως έτσι... ΕΔΩ 
 Και να μην ξεχνιόμαστε: Στις κάλπες στηρίζουμε αποφασιστικά τους ίδιους που θα γίνουν διαφορετικοί μετά... Να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες, βγούμε απ' τη σειρά μας  και χάσουν τα παλικάρια και οι λεβέντισσες τα 15χίλιαρα τον ΜΗΝΑ... Κρίμα μεγάλο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου