Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ποιον προτιμάς; Τον Φασίστα, τον Τραπεζικό ή τον Σαουδάραβα;;


 Έγιναν "εκλογές", λένε οι φήμες, στη Γαλλία... Και ο "λαός" διάλεξε για την τελική ευθεία έναν θατσερικό, πρώην τραπεζικό και μια φασίστρια... Μετά το "σοφό λαό" έσπευσαν όλοι οι αποτυχόντες "Δημοκράτες" πλην του αριστερού (καμία σχέση με τον Τσίπρα) να αμυνθούν κατά του φασισμού οχυρωμένοι πίσω απ' τον πρώην τραπεζικό.. Τώρα εδώ γελάμε ή κλαίμε απ' τα γέλια;;; Και μετά θα έρθει η ανάπτυξη...


 Αλλά το μέγεθος της παγκόσμιας ηλιθιότητας δεν έχει πάτο... Μας πήραν μυρωδιά και πάει το δούλεμα γαζέπι...  Και μετά ήρθε και ο "Σαουδάραβας" να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών...!!!!!!!!!!!
  " Η Σαουδική Αραβία εκλέχθηκε μέλος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών του ΟΗΕ παρότι είναι μια από τις πρώτες χώρες στον πλανήτη στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους..."
" Για να έχετε μια εικόνα, η λίστα με τις απαγορεύσεις για τις γυναίκες, είναι ενδεικτική. Απαγορεύεται λοιπόν:
Να οδηγούν αυτοκίνητο. Να παντρευτούν χωρίς να πάρουν άδεια από την οικογένειά τους. Να μπουν σε κοιμητήριο. Να κληρονομήσουν την περιουσία των γονιών τους. Να ανοίξουν λογαριασμό σε τράπεζα δίχως τον άντρα συνοδό τους. Να βγουν στον δρόμο και να περπατήσουν ακάλυπτες, μιας και αν δεν είναι "καλυμμένες", κινδυνεύουν με βιασμό ο οποίος σπανίως τιμωρείται, καθώς υπερισχύει στα δικαστήρια το επιχείρημα της "πρόκλησης". Να δοκιμάσουν ρούχα σε δοκιμαστήριο καταστήματος. Επιτρέπονται όμως οι σπουδές.
Οι άνδρες και οι γυναίκες μπορεί να εργάζονται μαζί στον επαγγελματικό χώρο, αλλά είναι αδύνατον οι ανύπανδρες γυναίκες να έχουν κάποιου τύπου κοινωνική επαφή χωρίς να συνοδεύονται από κάποιον άνδρα που είναι μέλος της οικογένειας, κοινώς πατέρα ή σύζυγο.
Τέλος, το ποινικό σύστημα της Σαουδικής Αραβίας στηρίζεται σε μια άμεση ερμηνεία του Ισλαμικού Νόμου (Σαρία), η οποία επιβάλλει ευρείας κλίμακας σωματικές τιμωρίες για σειρά εγκληματικών ενεργειών.
Η θανατική ποινή επιβάλλεται για διάφορες παραβατικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων της ένοπλης ληστείας, της μοιχείας, της σεξουαλικής κακοποίησης, της ανθρωποκτονίας και της μαγείας.
Τρόπος εκτέλεσης είναι και ο αποκεφαλισμός, μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική σε διάφορες περιοχές της αραβικής χώρας για την εκτέλεση της θανατικής ποινής."... [Πηγή: , σχόλια, news247]


 Αν παρόλα αυτά, εξακολουθείτε να μη βλέπετε την πρόοδο του "πολιτισμού", το θρίαμβο της Δημοκρατίας, την ήττα του φασισμού, την καλπάζουσα ανάπτυξη, τον Κούλη αντιστασιακό και τον Τσίπρα αριστερό, τότε είστε μια χαρά....
 Οι υπόλοιποι ανήκουν στην ανίατη κατηγορία των; «Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι» (Λούκ. 23,34). και δε σώζονται ούτε αν φορέσουν άγιες παντόφλες Αγίου Σπυρίδωνα, ιερά γυαλιά Οσίου Παΐσιου και πουν (απνευστί) 35 φορές το Πάτερ Ημών...                           [Κ.Φ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου