Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Έχει Σχέση ή Έχει Χέσει;;;


 Πόσα χρήματα πήρε η Νεοεκδοτική από τις τράπεζες μόνο το 2015 και σε ποιον ανήκει; Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ίσως μπορεί να βρει την απάντηση, αν φέρει το θέμα στη Βουλή..
  Η υποχρέωση των τραπεζών να δημοσιεύουν αναλυτική λίστα των διαφημίσεων, χορηγιών και δωρεών τους, προς τα  Μέσα Ενημέρωσης κάθε μορφής , καθώς και στα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που επέλεξαν στο πλαίσιο της προβολής τους, αλλά και της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, συνεχίζει να δίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ροή του χρήματος, αλλά και διάφορους ευνοούμενους του συστήματος, που μάλιστα το παίζουν και εξυγιαντές.


 Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι η εταιρεία Νεοεκδοτική Αχαΐας, έχει εισπράξει 342.770 ευρώ από τις τράπεζες μόνο το 2015.
Σύμφωνα με το radiogamma.gr, η συγκεκριμένη εταιρεία:
α) Έχει έδρα το σπίτι του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
β) Εξέδιδε τις εφημερίδες "Νέος Λόγος" και "Αγγελιοφόρος" με εκδότη αρχικά τον ίδιο.
γ) Η θεματολογία των εφημερίδων ήταν κατά 90% ομιλίες του βουλευτή, καταθέσεις ερωτήσεων του στη Βουλή
δ) Εκδίδει βιβλία του Νικολόπουλου κυρίως πολιτικής ιστορίας με χορηγούς τράπεζες
Ο γνωστός κήνσορας κατά της διαπλοκής και υπερασπιστής των χρηστών ηθών, απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Νεοεκδοτική και δεν υπάρχει λόγος να μην τον πιστέψει κανείς.
Ωστόσο είναι αναμενόμενο, εφόσον ο κ. Νικολόπουλος, δεν έχει καμία σχέση και είναι υπερδραστήριος στη Βουλή σε θέματα που έχουν να κάνουν με κέρδη και ταμεία, να κάνει και μια ερώτηση για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Θα ήταν καλό να ρωτούσε για παράδειγμα, ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας και πόσα χρήματα εισέπραξαν το 2015 και από τις ΔΕΚΟ.
Θα ήταν επίσης χρήσιμο να μάθουμε πόσα είναι τα χρήματα που έχει εισπράξει η εταιρεία αυτή τα τελευταία 20 χρόνια από κρατική διαφήμιση και τράπεζες και ποιοι και πόσοι εργάζονται σε αυτή.
Τι θα τον κρατούσε άλλωστε από το να ρωτήσει για τη δράση της συγκεκριμένης εταιρείας, εφόσον είναι γνωστή σε όλους η ευαισθησία του για το πού ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα;
Είναι βέβαιο, ότι ο βουλευτής δεν θα μας απογοητεύσει και ότι θα ερευνήσει ποιοι κρύβονται πίσω από την εταιρεία και πόσα κρατικά κονδύλια δαπανήθηκαν για χάρη τους.
Ο μόνο λόγος να μην το ερευνήσει, είναι να το ξέρει ήδη, κάτι που θα μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα, αν σκεφτούμε τον δυναμισμό του στο κοινοβούλιο, αλλά και στην Ευρώπη, όταν μας εξευτέλιζε παγκοσμίως, υβρίζοντας τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Οψόμεθα και αναμένουμε την ερώτηση.    [Πηγή: news247.gr]


Σχόλιο: Τελικά το τεράστιο, πραγματικό πρόβλημα στη Χώρα μας δεν είναι ούτε η κρίση, ούτε η διαπλοκή, ούτε η διαφθορά, ούτε ότι "μαζί τα φάγανε"... Το πραγματικό πρόβλημα είναι ένα γλωσσικό μπέρδεμα, ένας γλωσσοδέτης... Οι έχοντες διακαή πόθο να σώσουν το "Έθνος" πέφτουν θύματα αυτού του "μπερδέματος"... Έτσι αντί να λένε ότι "έχουν χέσει" ισχυρίζονται ότι δεν "έχουν σχέση", με αποτέλεσμα να επικρατεί σύγχυση στο "λαό" που αναρωτιέται (δικαίως)... Αν δεν τα έχετε χέσει εσείς, τότε πώς μαζεύτηκαν τόσα "σκατά" σε μια μεριά;;; Ο Πολέμαρχος του Θεού τα έφερε ή οι Ανδρομέδιοι;;;;
 Ο ποιητής βέβαια μας είχε προειδοποιήσει, αλλά πόσοι τον άκουσαν;;; .... Ε Δ Ω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου