Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Μαλάκας: Ο σύγχρονος Σούπερμαν


" Ένας αυνανισμός την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα...
 Αυνανισμός σημαίνει υγεία καθώς μειώνει και το ποσοστό εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Τι δείχνει νέα έρευνα;
 Μήπως με την υγιεινή διατροφή και την καθημερινή άσκηση να εντάξετε και τον... αυνανισμό σε καθημερινή βάση; Δεν το λέμε εμείς, οι επιστήμονες!
Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας ο τακτικός αυνανισμός για τους άνδρες μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Οι επιστήμονες παρακολουθούσαν περί τους 30.000 άνδρες επί 20 χρόνια για να συμπεράνουν πως ο αυνανισμός συνδέεται με την καλή υγεία.
 Η έρευνα έδειξε πως όσοι άνδρες γύρω στα 20+ αυνανιζόντουσαν τουλάχιστον 21 φορές το μήνα, είχαν 19% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη από εκείνους που αυνανίζονταν επτά φορές το μήνα ή λιγότερο.
 Μάλιστα οι επιστήμονες λένε πως το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνει ένας άντρας σεξ με μια γυναίκα εφόσον εκσπερματώνει.
 Παράλληλα, οι άνδρες γύρω στα 40 που αυνανιζόντουσαν τακτικά είχαν επίσης 22% λιγότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με καρκίνο του προστάτη.
"Η τακτική εκσπερμάτιση είναι σημάδι καλής υγείας συνολικά για ένα άτομο. Όσοι αυνανίζονται ή κάνουν σεξ μόνο 0 με 3 φορές το μήνα κινδυνεύουν από διάφορα προβλήματα υγείας και πεθαίνουν πρόωρα", τονίζει η επικεφαλής της έρευνας Jennifer Rider..."  Πηγή: news247


Σχόλιο: Η επιστημονική αυτή έρευνα πρόκειται να κατατεθεί στο "ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό" νομοσχέδιο, μαζί με τις αναλογιστικές μελέτες του Κατρούγκαλου που εξαφανίζουν τα εφάπαξ και τις συντάξεις χωρίς να μειώνονται όμως...!!!!!!!!!!
  Έτσι η "μαλακία" θα αποκτήσει και "νομοθετική" βάση...
 Υπάρχουν σκέψεις (σοβαρών αυνανιστών) να καταργηθούν τα Νοσοκομεία και στη θέση τους να στηθούν ανδριάντες του Αυνάν... Εκεί θα προσέρχονται όλα τα "υγιή" αυνανάκια για να ψηφίζουν τον αρχιαυνάν του μαντριού τους πληρώνοντας μόνο 3 € τη φορά...
  Έτσι η Χώρα θα σφύζει από υγεία, η "ανάπτυξη" θα είναι ιλιγγιώδης, η Siemens θα μας βγάλει άτα στις "αγορές"  και η προφητεία θα εκπληρωθεί.... Ε Δ Ω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου