Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

«Πουτάνα με τα κλάματα και κλέφτης με τους όρκους»


 «Πουτάνα με τα κλάματα και κλέφτης με τους όρκους» λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία.
 Μια μικρή παράθεση των πρωτοσέλιδων από τα τρία τελευταία χρόνια της πάλαι ποτέ αριστερής (;) ΑΥΓΗΣ είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει τίτλο κι υπότιτλο αυτής της ανάρτησης. Από την άμετρη υποκρισία περάσαμε στην χωρίς όρια αναλγησία και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2017 που θα είναι η χειρότερη χρονιά από όλες τις προηγούμενες για μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες, αγρότες, ανέργους, νέους, πρόσφυγες, ακούγοντας τα κυβερνητικά στελέχη και τον πρωθυπουργό τους  να μιλάνε χωρίς αιδώ για την «ανάπτυξη» που έρχεται.
 2013 …


2014...
  

  

 2015...
   

  Όλοι αυτοί αυτοαποκαλούνται ακόμα σήμερα αριστεροί –  κάνοντας τα κόκκαλα χιλιάδων αγωνιστών της αριστεράς να τρίζουν στα βουνά και τις ραχούλες που πέσανε μαχόμενοι – αφού χάσανε εντελώς τη τσίπα  και φόρεσαν την τσίπρα … με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως, γι’ αυτούς και για τα αφεντικά τους πρωτευόντως.
 Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας να είναι το 2017 η χρονιά της ανατροπής τους, αλλά γι’ αυτό δεν φτάνουν μόνο οι ευχές, δεν πιάνουν οι κατάρες. Πρέπει να πιάσουμε κι όλοι οι άλλοι εμείς απο μια πέτρα … [Πηγή: inred]

Σχόλιο: Αυτά βλέπει ο ΚουλοSiemens και "παρασύρεται" παριστάνοντας τον αντιστασιακό...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου