Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

"Ιδιώτες επενδυτές" και "Ανάπτυξη"


 Τη λίστα με τους 6.225 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, με οφειλές πάνω από 150.000 ευρώ, έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
 Η σχετική λίστα αναρτήθηκε TAXIS και είναι επικαιροποιημένη με βάση τα στοιχεία έως και τις 9 Αυγούστου 2017. Όπως αναφέρεται, δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής, οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρθ.3 ΠΟΛ 1185/2011, οι οφειλές υπό δικαστική αμφισβήτηση καθώς και οι οφειλές αποβιωσάντων και πτωχών.και δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οφειλές που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής.

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική λίστα.

 Σημειώνεται ότι -σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ΑΑΔΕ- τον φετινό Ιούλιο είχαμε έκρηξη απλήρωτων φόρων, με τις οφειλές που δεν πληρώθηκαν να φτάνουν τα 2 δισ. ευρώ. Πλέον, τα ληξιπρόθεσμα χρέη ιδιωτών και επιχειρήσεων ξεπερνούν τα 97 δισ. ευρώ.
[Πηγή: efsyn]


Σχόλιο: ... Ιδιώτης: (αντιδάνειο εκ παραφθοράς) άτομο με σοβαρή διανοητική καθυστέρηση
 Η ανάπτυξη των "ιδιωτών": (Κατευθείαν απ' την παραγωγή στην κατανάλωση χωρίς παραφθορές) ... Το "σταθερό και συνεχώς επαναλαμβανόμενο" μοτίβο (ατέλειωτες λίστες ληστών, φοροκλεφτών, μπαταχτσήδων, "παρθένων επενδυτών" και λοιπών "λουλουδιών - επενδυτών", που "οι αριστεροδέξιες αρχές" δεν έχουν προκάμει να τους "πατάξουν" ), λόγω σοβαρής διανοητικής καθυστέρησης, όπως προκύπτει και από τα παραπάνω..., εγγυάται και "σταθερό αναπτυξιακό" αποτέλεσμα που είναι: Πετσόκομμα μισθών και συντάξεων για "τελευταία ..15η, 16η, κ.ο.κ..... φορά"... Καλή πρόοδο....                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου