Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Θαύμα: Ομιλούσα Εικόνα

ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΑ
Η εικόνα μιλάει, αλλά.... πολλά τα λεφτά!!! Τι αξία έχουν τα παιδιά των άλλων;;;
1. Παιδεραστία στο Βατικανό (Οι Άγιοι έμποροι που πουλάνε Θεό, δεν έχουν το Θεό τους... Ξεπούλησαν..!!!!)
2. Σεξουαλικός Τουρισμός στην Ταϊλάνδη (Πολλά τα λεφτά!!! Και τα παιδιά άφθονα, άσε που έχουν σχιστά μάτια και δεν μοιάζουν με τα δικά μας.... Μακριά απ' τον κώλο μας κι ας ειν' και στ' αδερφού μας.... )
3. Πόλεμος στη Συρία ( Για τα ιδανικά της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ευημερίας, της Ανάπτυξης και Της Παγκόσμιας Ειρήνης..!!! Επιπλέον είναι και σκούρα....!!!! )
4. Εμπόριο Οργάνων (Είσαι παχύδερμο με χοντρό πορτοφόλι;;; Γεμίζεις τον τόπο σκατά και καπνίζεις πούρο Αβάνας στυλ Ψωμιάδη;;; Τότε έχεις όσα νεφρά θέλεις, όσα συκώτια, όσα μάτια, όσες καρδιές... Άλλωστε συμβάλλεις αποφασιστικά στην ανάπτυξη της "Ιατρικής" και στην "καταπολέμηση" της φτώχειας... Τα παιδιά αυτά είναι "αόρατα"...)
5. Θύματα Ελεύθερης Οπλοκατοχής στις ΗΠΑ ( Για το καλό της Παγκόσμιας Οικονομίας οι "παράπλευρες" απώλειες είναι αναγκαίο κακό!!! Μάστορα, πιάσε τρία Μπιγκ Χάμπουργκερ με μια διπλή πατάτες και Κόκα Κόλα λίτρο... )
6. Παχυσαρκία (Δηλαδή να σταματήσουμε τις μεγάλες αλυσίδες φαστ φουντ, που απασχολούν τόσους εργαζόμενους;;; Και πώς θα γίνει η ανάπτυξη βρε κουραμπιέ;;;; Φάτε σκατά λοιπόν, γιατί εδώ μιλάμε για ΤΑ λεφτά!!!!!! Τι είναι μερικά εκατομμύρια χοντρά, άρρωστα παιδιά μπροστά σε τόση και τέτοια ανάπτυξη;;;; ) 

   Υ.Γ.     1. Το μέρισμα, απ' το πρωτογενές πλεόνασμα πότε το μοιράζουν;;;;;;;;  
               2.  Ένα παγκόσμιο κύκλωμα Παιδεραστών που θεωρεί το παιδί "αναλώσιμο αντικείμενο" εκμετάλλευσης δεν αντιμετωπίζεται με "ξόρκια" και στρουθοκαμηλισμό..
 Η μοναδική ασπίδα προστασίας των παιδιών μας είμαστε εμείς οι ίδιοι... 
 Το ερώτημα όμως που προκύπτει αβίαστα είναι: Είμαστε ασπίδα προστασίας ή χειροκροτητές και οπαδοί των "Αγοραίων" και των ψυχασθενών που μετέτρεψαν τον Πλανήτη σε κρεατομηχανή;;;           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου