Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Σσσσ! Τα Paradise Papers κοιμούνται


 Όλη η ελληνική αφρόκρεμα των γνωστών οικογενειών του φυγαδευμένου πλούτου φιγουράρει στη λίστα με τα ονόματα των Paradise Papers. Πλούτος αφορολόγητος ίσως και σε πολλές περιπτώσεις μαύρο χρήμα άγνωστης «επιχειρηματικής» προέλευσης.
 Πολλοί από τους σύγχρονους Μίδες του υπέρογκου και ανεξέλεγκτου αυτού πλουτισμού είναι οι ίδιοι που κουνάνε σήμερα το δάχτυλο σε πολίτες και πολιτικούς, είναι οι ίδιοι που μιλούν για την κατάντια της ελληνικής οικονομίας, είναι οι ίδιοι που έχουν αναθέσει στα φερέφωνά τους το καθήκον να υπερασπίζονται -στο όνομα της ανάπτυξης και του... υγιούς καπιταλισμού- τις σκοτεινές διαδρομές των συναλλαγών τους.
 Οι πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ που παύουν τους αναδρομικούς οικονομικούς ελέγχους και η σκληρή διαρκής μάχη του λαϊκού κόμματος στην Ε.Ε. προκειμένου να μην παρθούν μέτρα στη διαφυγή του πλούτου και στην αποφυγή της φορολόγησης αντικειμενικά διευκολύνουν όλους αυτούς τους τιμητές της επιχειρηματικότητας να... κοιμούνται ήσυχοι!
 Οι οffshore των παραδείσων θα συνεχίσουν να κρύβουν τον πλούτο των συμπατριωτών μας, ενώ οι ίδιοι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να ψέγουν τις κυβερνήσεις που διαλύουν με τη φορολογία τον καημένο το λαό!
 Τελικά όλοι μαζί μπορούνε...      [Πηγή: efsyn]


Σχόλιο:  ..Απαγορεύονται οι αναδρομικοί έλεγχοι στα πάσης φύσεως και προελεύσεως λαμόγια, καθώς και στα πάσης φύσεως και προελεύσεως "αυτοδιοίκητα" που ως γνωστόν αυτοαπακαλούνται "θεσμοί" ή "λειτουργοί" ανάλογα με το κατά πώς τους συμφέρει... Κι όλα αυτά είναι απολύτως "Συνταγματικά" και "νόμιμα", αφού έχουμε ένα "εξαιρετικό Σύνταγμα", που "πηγάζει" απ' ευθείας απ' τον λαό, για τον λαό....!!!
 Έτσι (σύμφωνα με το Σύνταγμα πάντα..), απαγορεύεται η "αναδρομική εφαρμογή" κάθε ελέγχου ή νόμου σε όλους ανεξαιρέτως τους πλιατσικολόγους, αλλά επιτρέπεται η αναδρομική εφαρμογή όλων των μέτρων και μεταγενέστερων "νόμων" εναντίον των "λαϊκών μαζών"....
 Φυσικά το "Σύνταγμα" βάζει "φραγμούς" στην αυθαιρεσία των "αυθαιρέτων", αφού με απόλυτη σαφήνεια θέτει "αυστηρά όρια", όπως (π.χ.): Η κατάργηση κάθε εργασιακής σύμβασης και δικαιώματος θα συνοδεύεται (αυστηρά και κατηγορηματικά) και από τη φράση "Δημόσιο συμφέρον"...!!!
 Το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων θα συνοδεύεται υποχρεωτικά, αυστηρά και κατηγορηματικά  (με έντονα γράμματα) από τη φράση "για τελευταία φορά"...!!!
 Ειδικά, ο "επανυπολογισμός" των συντάξεων απαγορεύεται (αυστηρά και κατηγορηματικά) να αρχίζει πριν από το 2000 π.Χ....  ( Αυτό το όριο όμως θεωρείται ιδιαίτερα μικρό, γι' αυτό στην επικείμενη αναθεώρηση σκέφτονται να το κάνουν 3.000 π.Χ. όπως προτείνουν και οι άλλοι "θεσμοί" των "ΕυρωΠέων"..)...


 Να λοιπόν που οφείλονται, η "ιλιγγιώδης ανάπτυξη", η "πάταξη της φοροκλοπής", ο ¨θρίαμβος της Δημοκρατίας ΤΟΥΣ"....
 Σσσσσσσσσσσσσσσσσ........., όλα "βαίνουν καλώς"......                                              [Κ.Φ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου