Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ο "Απελπισμένος Ναρκέμπορος" και οι "Πηγές Σύριζα"


 Τη δική τους άποψη για το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, έδωσε σήμερα (Κυριακή) το περιβάλλον του επιχειρηματία.
 Σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή, ο κ. Μαρινάκης τηλεφώνησε όντως στον κ. Τζανακόπουλο, ωστόσο ήταν μία «άκρως τυπική συνδιάλεξη». Ο επιχειρηματίας ζήτησε να μάθει -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- τον συντάκτη ενός επίμαχου non paper, καθώς ανέφερε ότι προτίθεται να προβεί σε νομικές ενέργειες.
 Υπενθυμίζεται ότι κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, κατά το οποίο ένας άνδρας του συστήθηκε με το όνομα του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.
 Ο υπουργός με αναρτήσεις του στο Facebook και το Twitter έγραψε επίσης ότι «με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται».


 Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε λόγο για «θλιβερό» περιστατικό, που θυμίζει Κολομβία, εάν δεν πρόκειται για «αρρωστημένη φάρσα». Σχολίασε επίσης ότι «οφείλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να το καταδικάσουν σήμερα κιόλας».
 Το επίμαχο non paper
Το Σάββατο υπήρξε διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στο οποίο αναφερόταν ότι σύμβουλοι του Ευκλείδη Τσακαλώτου ζήτησαν μίζα σε υπόθεση που σχετίζεται με το Καρούζος-gate.
 Οι πηγές της κυβέρνησης χαρακτήριζαν «απελπισμένο ναρκέμπορο» τον χρηματοδότη του εντύπου, σημειώνοντας ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος του κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...» σημείωσαν οι ίδιες πηγές. [Πηγή: efsyn]


 Σχόλιο: "Ζούμε μεγάλες στιγμές.... Οι υπουργοί καταγγέλλουν με αναρτήσεις στο Facebook, στο Twitter και στα κανάλια, ότι δέχονται απειλές τύπου Κολομβίας από "αγνώστους" που τους λένε Μαρινάκη, τα "γραφεία" και οι "πηγές της κυβέρνησης Σύριζα" (ουδεμία σχέση με τις πηγές Σάριζα), υπόσχονται ότι ο "άγνωστος, απελπισμένος ναρκέμπορος" και κατά τύχη κουμπάρος του Κούλη, "σύντομα" θα κάνει το παρδαλό κατσίκι να σκάσει στα γέλια....!!! Ο "άγνωστος" βγαίνει και ομολογεί ότι είναι "γνωστός" και τον λένε Μαρινάκη και ότι κάνει αυτό που κάνει πάντα και τη βγάζει λάδι... Δηλαδή "άκρως τυπικές συνδιαλέξεις"...!!!
 Έργο της κυβέρνησης, των "γραφείων" και των "πηγών" της, είναι να καταγγέλλει με αναρτήσεις και συνεντεύξεις τους "άγνωστους, απελπισμένους ναρκέμπορους" που είναι γνωστοί, ή να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη σύλληψη των "Εσκομπάρ";;
 Είναι απίστευτο...!!! Τους πιάνουν με τις γίδες στην πλάτη κι αυτοί αντί να τους μπαγλαρώσουν τους "δείχνουν" απλά... Δείτε κι αυτό... Ε Δ Ω  
 Ένα απλό ερώτημα έχω μόνο: Πού θα βρεθεί "παρδαλό κατσίκι" να γελάσει;;; Δε βλέπετε ότι τα "φόρτωσαν" όλα;;;
 Τελικά στην Ελλάδα, εκτός απ' την "ανάπτυξη" που έρχεται από στιγμή σε στιγμή, άλλα δυο πράγματα είναι σίγουρα... 1. Ο θάνατος... και 2. Η μείωση μισθών και συντάξεων για 100η τελευταία φορά φυσικά... Καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι....                                                         [Κ.Φ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου