Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ευχή φασίστριας: Καλά τρομοκρατικά χτυπήματα


"Η γνωστή ακροδεξιά θείτσα θέλει να δει αίμα γιατί βαριέται να κάθεται να πλέκει..
 Την Χριστίνα Σιδέρη, υπερήφανη Νεοδημοκράτισσα και ανόσιο τέκνο του παρά φύση έρωτα του Σατανά με το Φαήλο Κρανιδιώτη όπως έχουμε αναλύσει σε αυτό το άρθρο, όσοι είστε εραστές της ακροδεξιάς ελληνικής μούργας τη γνωρίζετε.


 Κάνει ούτως ή άλλως μερικές από τις πιο χορταστικές δηλώσεις εκεί έξω κατά καιρούς, όπως το καλοκαίρι στο δημοψήφισμα. Ε, κι αυτή τη φορά, λίγες ώρες μετά τις εκρήξεις βομβών στις Βρυξέλλες, δεν απογοήτευσε με το ποστ της στο facebook:
 Εδώ ας πούμε έχουμε ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας (δε γνωρίζουμε αν είναι και στέλεχος) να εύχεται να γίνουν κι εδώ πέρα τρομοκρατικά χτυπήματα για να “μάθουμε”. Τι άραγε;


 Για παρέμβαση εισαγγελέα οκ δεν ελπίζουμε καθώς είναι απασχολημένοι με τους Παστίτσιους, αλλά είναι κρίμα διαγραφούλα να τρώει από τον Κούλη μόνο ο καημένος ο Φαήλος. Ας του βρούνε παρέα, μήπως γλιτώσουν και οι κατσίκες.
 Πηγή: luben.tv
 Σχόλιο: Τέτοια ζουλάπια σαν το προηγούμενο δυστυχώς υπάρχουν πολλά... Και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα δίποδα ανθρωποειδή πολλαπλασιάζονται αστραπιαία σαν αμοιβάδες... Δεν αντιλαμβάνονται απολύτως τίποτα πέρα απ' τον βρομερό τους κώλο.. Στα αρρωστημένα παραληρήματά τους κάνουν επίδειξη των "πατριωτικών τους αισθημάτων" ευχόμενοι την παραδειγματική τιμωρία των συμπατριωτών τους (για να μάθουν φυσικά) εμπλέκοντας στάνταρ και το Θεό ζητώντας του να τα φυλάει μη χαθεί ο σπόρος της ηλιθιότητας και τι θα απογίνουμε μετά;;;... Προς τα πού να πρωτοφτύσεις;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου