Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δούλεμα Ψιλό Γαζί


 "Συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει ο "κρυφός" διάλογος μεταξύ του Επιτρόπου Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί και του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Ήξεραν ή δεν ήξεραν πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, μετά το τέλος της χθεσινής συνέντευξης Τύπου και ενώ σηκώνονται από τις καρέκλες τους, ακούγεται ο εξής διάλογος:
AdTech Ad
"Moscovici: "I think you've launched a huge debate, a huge debt debate, on debt relief." Dijsselbloem: "Ah, but it has to happen. I did it on purpose".
"Μοσκοβισί: Νομίζω ότι πυροδότησες ένα τεράστιο debate για το χρέος, για την ελάφρυνση του χρέους
 Ντάισελμπλουμ: Έτσι έπρεπε να γίνει. Επίτηδες το έκανα!"
Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο των Financial Times Peter Spiegel, στον λογαριασμό του στο Twitter." ... Ε Δ Ω 
Πηγή: news247.gr


 Σχόλιο: Είναι ολοφάνερο ότι όλα αυτά τα ερμαφρόδιτα μας δουλεύουν ψιλό γαζί νυχθημερόν με κύριο και αποκλειστικό στόχο την "ανάπτυξη και την ευημερία" της Χώρας μας...!!!!
  Γι' αυτό κι εμείς μένουμε Ευρώπη, μένουμε Ευρώ μαζί με τον Λεβέντη και όλα τα γιδοπρόβατα απ' τα γειτονικά του μαντριά..
 Μέχρι όμως να έρθει η "ανάπτυξη" και η "ελάφρυνση του χρέους" θα μας πάρουν (για μια ακόμα τελευταία φορά φυσικά) τα σώβρακα, αλλά εμείς όμως θα διαπραγματευτούμε σκληρά, γιατί έχουμε "κόκκινες γραμμές" και καθόλου Τσίπα... Καληνύχτα Ελλάδα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου