Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Τελικά μήπως κερδίζονται όλα με τα χρήματα;


 Ήταν 7 Μαΐου όταν ο Βηματοδότης έκανε μία ευθεία επίθεση στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον «μέγα ζάπλουτο πρόεδρό τους».
 Αφορμή το γεγονός πως η «Ελευθερία του Τύπου» αντέγραψε τα ΝΕΑ τις καθημερινές και το Βήμα τις Κυριακές. «Ορισμένοι εκ των ανταγωνιστών μας δεν έχουν κανένα όριο, κανέναν φραγμό ή ενδοιασμό. Ειδικά οι Πειραιώτες δεν έχουν τον Θεό τους...» έγραφε στη σελίδα του ο Βηματοδότης στο σχόλιο με τίτλο «Προς Πειραιώτες». Και συνέχιζε:
«Κατηγορούν, οι αθεόφοβοι, τους απλήρωτους εργαζομένους του ΔΟΛ ότι, άκουσον- άκουσον, κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στον μέγα ζάπλουτο πρόεδρό τους. Δικαίως πάντως αγανακτούν, γιατί απέτυχαν ως αντιγραφείς και έχασαν τη μάχη της κυκλοφορίας, παρά το διπλό σομπρέρο που φορούν».






































 Τώρα, πια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε τον ΔΟΛ. Οπότε η κατακλείδα του κειμένου του Βηματοδότη μοιάζει πλέον εκτός τόπου και χρόνου και δεν ήταν διόλου προφητική: «Δεν κερδίζονται όλα με τα χρήματα, απαιτούνται και άλλες ιδιότητες...» έγραφε. Όντως; Είναι σίγουρος ακόμα;   [Πηγή: efsyn]



 ... Αντί σχολίου... 

  Χρέη: ΔΟΛ 243.000.000 ευρώ, Mega 200.000.000 ευρώ. Διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών: Οφελος για το Δημόσιο: 246.000.000. Εξαγορά ΔΟΛ: 22.892.600 ευρώ. Εξαγορά ακινήτων ΔΟΛ: 3.780.000.
 Οι τράπεζες είχαν ανακοινώσει στον Ιβάν Σαββίδη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να «κουρευτούν» τα δάνεια του ΔΟΛ στο 70% με 80% που είχε προτείνει ο επιχειρηματίας.
 Τελικά με βάση τα χθεσινά ποσά εξαγοράς (28 εκατ. συν 3,7 εκατ.) το «κούρεμα» πραγματοποιήθηκε χωρίς «κιχ» (μέχρι στιγμής), τα εκατοντάδες εκατομμύρια δανείων έγιναν καπνός μαζί με τις οφειλές στους εργαζόμενους και ο ΔΟΛ αμόλυντος και άσπιλος παραδίδεται στον νέο ιδιοκτήτη του με μποναμά και το ποσοστό του υπερχρεωμένου Mega.



Ποιοι πλήρωσαν και πληρώνουν τα υπερ-δάνεια; Βρείτε το! Ο χρόνος μετράει από τώρα μέχρι και την επόμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.        [Πηγή: efsyn]...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου