Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Η Μόσχα και τα ... "μοσχάρια"...


"Μια στρατιά από περίπου 300 οχήματα ανακατασκευάζουν την άσφαλτο στην οδό Tverskaya και την πλατεία Πούσκιν στη Μόσχα της Ρωσίας. Μέσα σε μία μέρα στρώθηκαν περίπου 8.000 τόνοι ασφάλτου σε μια έκταση 32.000 τετραγωνικών μέτρων."... Ε Δ Ω  Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα που εξακολουθούν να κυβερνούν Σημίτια, Καραμάν Αλήδες, ΓΑΠάδες, Τσιπράδες, Καμμένοι, Κούληδες, Σαμαράδες, Αλογουσκούφηδες, Τραγάκηδες, Κατσίκηδες, Πεταλωτήδες, Σουφλιάδες και Σιούφηδες.....
"Κατόρθωσαν" να κατασκευάσουν μία απ' τις καλύτερες γέφυρες στον κόσμο που ΔΕΝ οδηγεί σε κανένα δρόμο κι από τις δυο πλευρές (παγκόσμια πατέντα)..!!! Επίσης "κατόρθωσαν" μέσα σε 6 χρόνια να διπλασιάσουν τους σταθμούς διοδίων (και το κόστος) στη διαδρομή Κόρινθος - Πάτρα (120χλμ περίπου) χωρίς να κατασκευάσουν ούτε ένα μέτρο δρόμο...!!!! (δεύτερη παγκόσμια πατέντα)....!!!
 Αυτά τα "τεχνολογικά επιτεύγματα" ΔΕΝ είναι τυχαία.. Είναι αποτελέσματα του "μακροπρόθεσμου προγραμματισμού" και της "αγαστής συνεργασίας" όλων των προηγούμενων "ηγετών", οι οποίοι είχαν σχεδιάσει (γεννημένοι οραματιστές) να φέρουν την "ανάπτυξη" στη Χώρα όχι οδικώς, αλλά αεροπορικώς μέσω Πάρου... Μπράβο τσακάλια....!!!!
 Και πολλά μπράβο στα Βη βη που τους ψηφίζουν είτε "επαγγελματικά", είτε από χόμπι....
 Δείτε ένα "εκπαιδευμένο" Βη βη ... Ε Δ Ω                                                  Κ.Φ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου