Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο "Αρτέμης Μάτσας" των μνημονίων και η "Μάρθα Βούρτση" των τανκς υποψήφιοι με τη Ν.Δ.


 "Η δημοσιογραφία σε πάει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις εγκαίρως… Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ο όρος «δημοσιογραφία» δεν είναι απαραίτητα… σαφής, τον οδήγησε όμως, όπως φαίνεται, στο φυσικό του χώρο: Στην αγκαλιά της ΝΔ, με την οποία, όπως ο ίδιος είπε, θα είναι υποψήφιος.
 Ο Μπάμπης της καρδιάς μας, ο υπερασπιστής των μνημονίων, των περικοπών, των κομμένων συντάξεων, του «κράτα γερά ΔΝΤ», της «σοβαρής Χρυσής Αυγής», των off shore και των ουκ έστιν αριθμός νεοφιλελεύθερων πολιτικών, βρήκε τη θέση που του αξίζει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ του Νότιου Τομέα και με ένα χαμόγελο να τρεμοπαίζει το ανακοίνωσε στον «αέρα», γιατί δεν κρατιόταν κιόλας…  "    [Πηγή: Documento]
 .. Εκτός από αυτά όμως, να μην ξεχνάμε ότι σαν "δημοσιογράφος" έκανε και τεράστιες επιτυχίες, μοναδικές όπως και ο ίδιος ισχυρίζεται και δεν έχω λόγο να μη συμφωνήσω με αυτό το "ιερό τέρας" της σύγχρονης κι άκρως "αντικειμενικής δημοσιογραφίας... Να θυμίσω απλά την τεράστια πρόσφατη ανακάλυψή του. Στη διακαναλική συνέντευξη του Κου Κυριάκου στον ΣΚΑ'Ι' μόνο αυτός ανακάλυψε ότι ο όρθιος Μητσοτάκης, μιλούσε όρθιος... Απίστευτο...!!!!!



   Ας θυμηθούμε λίγο Μπάμπη.... Ξεκινάμε: Μπάμπης 1...


  .... Μπάμπης 2....



  .. Μπράβο "Μπάμπηδες", μόνοι σας τα σκέφτεστε αυτά ή όλοι μαζί;;;;;
 Και μετά ήρθαν τα τανκς....
























 Χρειάζονται κι άλλα ακόμα;;; 
Δείτε: Η ανθολογία Μπογδάνου - Παπαδημητρίου (Photos - Video)... Ε Δ Ω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου