Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Γενναιόδωρες τράπεζες, ακάλυπτα ΜΜΕ


 Όσα μάθαμε, όσα δεν μας είπαν και όσα δεν γράφουν από τη διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα τρίγωνα της διαπλοκής μεταξύ τραπεζών, Mέσων Eνημέρωσης και κομμάτων εξουσίας.
 Η Ιστορία.... 
 Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που γίνονται γνωστά κατά τη διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας των τραπεζικών δανείων που έχουν λάβει τα πολιτικά κόμματα, καθώς και τα ΜΜΕ. Εκτός από τις τράπεζες, θα κληθούν προσεχώς για εξέταση οι βασικοί μέτοχοι των αδρά δανειοδοτημένων μέσων ενημέρωσης.
 Η πλειονότητα των συστημικών ΜΜΕ αποσιωπά ή διαστρεβλώνει, για προφανείς λόγους, τις σημαντικές αυτές ειδήσεις. Αναμενόμενη είναι και η «χαλαρή» στάση βουλευτών των Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, που άλλοτε λειτουργούν ως συνήγοροι των τραπεζικών συμβούλων και άλλοτε επιχειρούν να υποβαθμίσουν τη σκοπιμότητα των υπό διερεύνηση ζητημάτων. Στο βάθος της υπόθεσης βρίσκονται εξάλλου τα μεγάλα απλήρωτα δάνεια των δύο αυτών κομμάτων.
 Όπως αποδεικνύεται, όλα τα χρόνια της κρίσης οι τράπεζες δανειοδοτούσαν γενναιόδωρα τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις της μονόπλευρης ενημέρωσης, που προάσπιζαν πριν απ’ όλα τα συμφέροντα των μετόχων, των επιχειρήσεων, των στελεχών και των ομάδων τους, χωρίς έστω τις μίνιμουμ πρωτοβουλίες εξυγίανσης, σωστής ενημέρωσης και εξασφάλισης των εργαζομένων.. ΕΔΩ
 Η Αμαρτία....
 Ωραία και τώρα που τα μάθαμε και τώρα που μας τα είπαν και τώρα που γράφτηκαν και τώρα που γνωρίζουμε τα "τρίγωνα Πανοράματος", γιατί δεν τους πιάνουν;;;;;
 Και γιατί δεν παίρνουν πίσω κι εκείνα τα 230 δις των ανακεφαλαιοποιήσεων;;;
 Και γιατί δεν επιστρέφουν και τα κλεμμένα των ασφαλιστικών ταμείων τώρα που βρήκαν την άκρη;;;; 
 Το άλλο με τον Τοτό, άλλη μέρα.....                                            Κ.Φ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου