Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ελάτε τώρα με το Noor 1


 Θυμηδία (τουλάχιστον) έχει προκαλέσει η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Noor 1 και τους δύο τόνους ηρωίνης που μετέφερε (το... παπόρι). Μην κάνετε έτσι, χαλαρώστε, πρέζα είχε στα αμπάρια του, όχι ρίγανη.
 Κι επειδή δεν είναι όλες οι υπηρεσίες ίδιες, αλλού κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όπως στο Δασαρχείο Καλαμάτας που κυνηγούν την παράνομη... ρίγανη.
 Όπως διαβάζουμε στο Θάρρος (καλή τοπική, ιστορική, εφημερίδα), «εντατικοί είναι οι έλεγχοι από το Δασαρχείο Καλαμάτας για την παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών από δασικές περιοχές της Μεσσηνίας».
 Ιδού, λοιπόν, τα απτά αποτελέσματα: «Ήδη υποβλήθηκαν δύο  μηνύσεις για παράνομη συλλογή ρίγανης από περιοχή στον Αριστομένη. Οι παραβάτες είχαν συλλέξει, χωρίς άδεια, πάνω από 20 κιλά ρίγανης έκαστος, ποσότητες οι οποίες κατασχέθηκαν από το Δασαρχείο».
 Ποιο Noor 1 τώρα; Σοβαρευτείτε παρακαλώ. Άλλωστε μπορεί οι ένοχοι να ήταν οι νεκροί της δίκης. Θεία Δίκη.
 Έχω δύο σακουλάκια στο σπίτι. Θα το κάψω απόψε.    [Πηγή: efsyn]

Σχόλιο: Ως γνωστόν, στην Καλαμάτα και στην "ευρύτερη περιοχή" ευδοκιμούν τα "αρωματικά φυτά" γενικώς και πολύ καλά πράττουν οι "αρμόδιες υπηρεσίες" και προστατεύουν τη ... "ρίγανη"... Έτσι η σύλληψη των "χονδρεμπόρων" βάζει φρένο στην παράνομη "αλιεία" της ρίγανης και στις τρομερές απώλειες εσόδων του Κράτους ... 1 ματσάκι ρίγανη των 200 γραμμαρίων πωλείται 1,5 € στις λαϊκές... Δηλαδή ένας "χονδρέμπορας" των 20 κιλών (ρίγανης) θα εισπράξει σε ένα μήνα 150 € χωρίς ΦΠΑ...
 Αντιλαμβάνεστε όλοι το μέγεθος της φοροδιαφυγής... Αν σε αυτό προσθέσουμε τον καστανά απ' τη Θεσσαλονίκη και τη γιαγιά που πούλαγε καλαμπόκια στα πανηγύρια, έχετε μπροστά σας ολοκληρωμένο το όργιο της φοροδιαφυγής και της περιβαλλοντικής καταστροφής...
 Απορώ πώς είναι δυνατόν κάποιοι να ασχολούνται με 2,5 τόνους ηρωίνης και να ψάχνουν "βελόνα στ' άχυρα" και να παραβλέπουν (προφανώς σκοπίμως) τις "τεράστιες επιτυχίες" των "Κρατικών Υπηρεσιών" που σε αγαστή συνεργασία με την "Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη" δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την Πατρίδα... Ή όπως έλεγε κι ο "ποιητής": Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί "Πάρτης" ( Ιλιάδα, Μ 243)......                     Κ.Φ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου